YOGA3GUNAS EEN WEG NAAR BALANS, RUST EN EEN BEWUST LEVEN

trigunas

Yoga3gunas bied verschillende vormen yoga aan, van beginner tot gevorderd. Wil je hier meer over weten of wil je een yogales bijwonen, neem gerust contact op of bezoek de pagina’s van deze website. Ik heet u alvast van harte welkom! namasté

Kriya Yoga

kriya yoga

Kriya yoga is een zeer oude vorm van klassieke yoga uit India. Centraal in deze lessen staat tapas (discipline, soberheid), svādhyāya (kennis van jezelf), īshvarapraņidhāna (overgave aan het allerhoogste). De lessen worden ondersteunt met klankschalen en muziek.

Hatha Yoga

driehoekshouding

Hatha yoga is net zoals Raja yoga, één van de vijf klassieke vormen van yoga uit India. Heb je nog nooit aan yoga gedaan, dan is dit de perfecte yogales om mee te beginnen. De les gaat in een rustig tempo en de houdingen zijn simpel. We sluiten de les af met een ontspanning.

Raja Yoga

Meditatie

Raja yoga is één van de vijf klassieke vormen van yoga uit India  gebaseerd op de Yogasutra’s van Patanjali. Deze yogales is voor de gevorderde  yoga beoefenaar en gaat uit van alle 8 geledingen van Patanjali. We sluiten de les af met een meditatie.

Yoga & Klank

klank

In deze yogales staat de klank of mantra AUM centraal.  Met deze Universele klank gaan we op zoek naar de klankkleur van jezelf.  Dit doen we door middel van yoga oefeningen in combinatie met het zingen van klanken en mantra’s.

THE CIRCLE OF LIFE

met

YOGA3GUNAS

Tot éénwording komen met de werking van de natuur.
Bewust worden van de eigen ademhaling. Eén puntige gerichtheid in een houding. De klank Aum of mantra Ohm. De Yoga sutra’s van Patanjali. De rust en balans vinden in je leven, in jezelf.

Het pad van yoga.

SATSANGS

Yoga3gunas biedt naast de regulieren lessen een tal van workshops aan.  Hieronder een overzicht van welke satsangs er worden gegeven. Hou de agenda in de gaten!

RECENT BLOG

Klankschaal Sessie

Klankschaal sessie

Lieve mensen! Op 18 maart is het weer zo ver. Een heerlijke avond vol me fijne klanken en geluiden. Je overgeven aan de klanken van prachtige klankschalen van klein tot groot. Daarna een lekker kopje thee! Geef je op via de contact pagina. Namasté!

IMPRESSIE

trigunas

Hier een kleine impressie van enkele asanas (houdingen), de ruimte plus een mooie klankschaal.

WAAROM YOGA3GUNAS?

Gediplomeerd yoga docent

Martijn Wijma haalde zijn diploma yoga docent klassieke yoga in januari 2019 aan de Raja yoga opleiding te Nieuwegein. Waar hij les kreeg van yoga grootmeester Klaas Stuive en yoga meester Eugene Derksen. Martijn geeft al 8 jaar les bij yogacentrum Sarasvati en 1 jaar les bij sportschool FitbijDuurstede

Rustige les

De yoga lessen bij Martijn gaan in een rustig tempo en zijn gevarieerd. Zo is er alle ruimte om je eigen lichaam, tijdens en na een houding goed na te voelen. Bij de Raja yoga les wordt rustig toegewerkt naar een eind meditatie.

Aandacht voor de leerling

Tijdens en na de les is er altijd de mogelijkheid vragen te stellen betreft een houding of stukje achtergrond van de yoga. Er wordt voldoende aandacht gegeven aan de leerling.

WAT ZIJN DE KOSTEN

4 PROEFLESSEN
€40.00
  • Lestijd bedraagt 1 uur
10 LESSEN
€150,00
  • Lestijd bedraagt 1 uur.
WORKSHOPS
€15,00/€45,00 pp
  • Prijzen onder voorbehoud.

Yogales

Martijn Wijma

Yoga docent

YOGA3GUNAS

Een weg naar balans, rust en een bewust leven

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial